TERUG
Evenementen
Expositie in de ontmoetingsruimte van de Heilige Geestkerk
Heilige Geest

Expositie in de ontmoetingsruimte van de Heilige Geestkerk
RANDENBROEK - Expositie in de ontmoetingsruimte van de Heilige Geestkerk. Vanaf 24 januari t/m 14 maart 2010.


De heer Jan van de Hoef uit de Reimerinkstraat te Amersfoort exposeert zijn schilderijen in de ontmoetingsruimte. De opening heeft reeds plaatsgevonden op zondag 24 januari.
Jan schildert sinds 2002 in het wijkcentrum De Driehoek onder leiding van Koby Wapenaar. Zij bestaat uit een gezellige groep enthousiaste schilders met weinig verloop. Hij begon met acrylverf met vele vakantieherinneringen, waarna hij na een paar jaar overstapte op olieverf.


Momenteel schildert hij landschappen, stadsgezichten, bloemen en nog vele andere onderwerpen. Dit doet hij ook wel in opdracht. Twee jaar geleden is hij toegetreden tot het Amergilde onder leiding van Jaap Jaquet. Zo'n twintig Amersfoortse amateurschilders van het Amergilde tonen eens in de maand hun kunstwerken, waarna hun werken heel nauwkeurig worden beoordeeld en voorzien van eventuele opmerkingen of tips. Zo groeit het gilde naar een hoger niveau. Bent u nieuwsgierig, kom dan even kijken.

De kerk is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en voor en tijdens de vieringen op de zondagmorgen 11.00 uur.bericht nr. 10034 :  geplaatst op 25-01-2010 en 1636 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken