TERUG
Evenementen
Fietsbedevaart naar Kevelaer van 25 tot en met 28 juli 2010.
rkamersfoort

Fietsbedevaart naar Kevelaer van 25 tot en met 28 juli 2010.
Zoals u weet gaat de broederschap op 26 en 27 juli voor de 260e keer op bedevaart naar Kevelaer. Wij zullen er met 346 pelgrims verblijven.

De meeste van deze pelgrims zullen met de bus naar Kevelaer gaan. Er zijn echter 5 enthousiaste jonge pelgrims die op de fiets naar Kevelaer vertrekken. Zij maken deel uit van de tweede door onze broederschap georganiseerde fietsbedevaart. Op zondag 25 juli zullen zij zich om 8.40 verzamelen, bij de Lourdesgrot achter de kerk. Hier zullen zij samen met pastor Roderick Vonhögen, priester van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort, Maria steun en kracht vragen voor de lange (105 km) fietstocht. Als u wilt kunt u hierbij aanwezig zijn en samen met de pelgrims en de pastor bidden en de jonge fietsers uitzwaaien.

Wij wensen de fietsers een fijne fietstocht toe en tezamen met de andere pelgrims hopen wij dat ze een paar mooie en gezegende dagen mogen krijgen.

Namens het bestuur van de broederschap,
Gauthier de Bekker & Henk van Hamersveld (organisatoren fietsbedevaart naar Kevelaer)bericht nr. 10587 :  geplaatst op 20-07-2010 en 1756 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken