TERUG
Werelddiaconaat Zending
Parochiebijeenkomst Amersfoort
Heilige Geest
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2011-05-24)
PERSBERICHT
Op dinsdag 24 mei organiseert de Week Nederlandse Missionaris (WNM) in samenwerking met Mensen met een Missie en de Parochie Heilige Geest in Amersfoort een parochiebijeenkomst met als thema 'Achter het Masker van BraziliŽ'. De dag is speciaal bedoeld voor iedereen die het werk van missionarissen en missionair werkers een warm hart toedraagt.

 

De Week Nederlandse Missionaris

Elk jaar voert de Week Nederlandse Missionaris (WNM) campagne voor het werk en het welzijn van alle Nederlandse missionarissen en missionair werkers, ook voor hen die niet gebonden zijn aan een orde of congregatie in Nederland. Via de WNM getuigen zij van hun niet aflatende missionaire inzet ten behoeve van een rechtvaardige wereld. Uw steun is daarbij onmisbaar.  

 

Programma

Wij nodigen u van harte uit om deze avond in Amersfoort bij te wonen op dinsdag 24 mei vanaf 19.15 uur, Mozartweg 54. Missionair werkster Hermien Boudens zal u tijdens deze bijeenkomst vertellen over de problematiek in Brazilië, haar werk en de noodzaak om de Week Nederlandse Missionaris te blijven steunen.

Na afloop van de viering krijgt u de gelegenheid om met Hermien verder te spreken.

 

Hermien Boudens is 49 jaar oud en werkzaam in het Noordoosten van Brazilë, in de deelstaat Pernambuco. In dit door periodieke droogtes geteisterde deel van Brazilië leeft meer dan de helft van de bevolking in absolute armoede en een kwart in extreme armoede.

 

Kom naar deze parochiebijeenkomst en luister naar het verhaal achter het masker van Brazilië. bericht nr. 11754 :  geplaatst op 23-05-2011 en 1507 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken