TERUG
Beleid
RK-parochie Amersfoort werkt aan de toekomst
rkamersfoort
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2013-04-21)
RK-parochie Amersfoort werkt aan de toekomst
Hoe ziet de Amersfoortse RK-parochie er in 2020 uit? Zal zij dan een gemeenschap van geloofsgemeenschappen zijn geworden waar gelovigen zich thuis voelen Ún zal zij een eigen bijdrage leveren aan de Amersfoortse samenleving?


Op zondagmiddag 21 april zijn parochianen en andere belangstellenden uitgenodigd voor een bijeenkomst. Mirakeldag is deze bijeenkomst genoemd. Wonderen zullen er misschien niet gebeuren, maar u kunt wel korte en bondige informatie verwachten en vooral inspiratie die mensen verbindt en vertrouwen geeft op de weg naar de toekomst. 

De afgelopen maanden hebben bestuur en pastores besluiten genomen over de toekomst van geloofsgemeenschappen en kerkgebouwen. Na alle bezinning en overleg is nu de fase aangebroken waarop de besluiten tot uitvoering moeten komen. Deze Mirakeldag geeft het startsein daartoe.

Gastspreker is Leo Fijen, bekend van RKK-tv en schrijver van diverse boeken over het klooster en parochieleven. Hij zal zijn visie presenteren op geloofsgemeenschappen die er toe doen en hij zal met leden van het pastoraal team en anderen deelnemen aan een paneldiscussie. 

Parochianen en andere belangstellenden zijn welkom.
De Mirakeldag is zondag 21 april van 14.00 tot 16.30 uur in het gebouw van Oecumenische geloofsgemeenschap Het Brandpunt, Laan van Emiclaer 101 (Kattenbroek).
De deuren gaan om 13.30 uur open. Aanmelden kan via www.katholiekamersfoort.nl
bericht nr. 14236 :  geplaatst op 08-04-2013 en 1839 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken