TERUG
Diaconaat
Workshop Diaconale inspiratie op 21 september 2013
Heilige Geest
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2013-09-21)
21 september: Workshop Diaconale inspiratie voor de OLV van Amersfoortparochie 10.00-14.00 uur, H. Geestkerkcentrum
Diaconie is ‘omzien naar elkaar’. Diaconie is voor doeners. Maar waar haal je de inspiratie en de energie vandaan om je in te zetten en het vol te houden? Op zaterdagmorgen 21 september organiseert het Diaconaal Centrum i.o. van onze parochie een workshop om u te helpen de diaconale inspiratie levend te houden.
U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren naar diaken Ronald Dashorst die een presentatie geeft over de Sant’ Egidio beweging in Apeldoorn en naar Tjeu van Knippenberg die komt vertellen over het Vincent de Paul Center in Nijmegen. Het zijn twee belangrijke katholieke tradities die ons heden ten dage nog veel te bieden hebben.
De workshop wordt gehouden in het H. Geestkerkcentrum aan de Mozartweg en duurt van 9.30 tot 14.00 uur. Deelname is gratis en u krijgt een lunch aangeboden. Daarom willen we graag dat u zich even aanmeldt. Aanmelden kan door 's-morgens te bellen naar het secretariaat van de H.Geest (472 09 33) of een email te sturen naar hetwaaienvandegeest@hgpa.nl.
Werkgroep Broederschap H. Geest:
Paul van Eck, Marga van Eck, Huub Hemels, Sonja van den Hoven, diaken Theo Broere en Guus Timmerman (profielhouder diaconie)bericht nr. 14673 :  geplaatst op 20-09-2013 en 1011 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken