TERUG
Diaconaat
Welkom in Wijkherberg De Heilige Geest
Heilige Geest
Welkom in Wijkherberg De Heilige Geest
Voor de erediensten is de Heilige Geestkerk sinds 22 december jl. gesloten, maar dat betekent niet dat de kerk meteen dicht gegaan is en alle activiteiten gestopt zijn. Integendeel. Bestaande diaconale activiteiten gaan door en nieuwe initiatieven worden ontwikkeld. Het bruist in de ontmoetingsruimte van de voormalige kerk van energie en enthousiasme. En iedereen mag daarvan meegenieten. Voorlopig vindt dit nog plaats op de oude plek. Na verkoop van het kerkgebouw, zal een andere plek in de wijk gezocht worden voor de wijkherberg.


Alleen thuis zitten is nergens voor nodig. Kom gezellig een praatje maken, biljarten, een spelletje doen of gewoon een kopje koffie drinken. Iedereen die zin heeft is van harte welkom op dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur tijdens de koffie-ochtenden en op elke 2e en 4e zondagmiddag van de maand van 14:30 tot 16:30 bij ZONDAGSGEEST (activiteit en ontmoeting op de zondagmiddag).
 
Op dinsdagmorgen is er tevens de mogelijkheid hulp te krijgen voor allerlei problemen tijdens het spreekuur van het Diaconaal Sociaal Bureau Amersfoort. Andere activiteiten zijn: 50+ maaltijden op wisselende zondagmiddagen, oecumenische vastenmaaltijden in de vastentijd, diaconale activiteiten van de Broederschap van de Heilige Geest, diverse bijeenkomsten van groepen uit de wijk, repetities van diverse koren, een periodiek wisselende tentoonstelling van amateurkunstenaars.
 
Nieuws hierover wordt gepubliceerd op onze website: www.katholiekamersfoort.nl en dan doorklikken naar Heilige Geest. Gastmensen voor de inloopuren zijn altijd welkom.
 
Leuk werk dat je samen doet! Kom een keer langs en informeer naar de mogelijkheden (tel. 033 - 472 09 33)
Op deze manier blijft het kerkcentrum van de Heilige Geest een inspirerend en gastvrij huis.
Een inloopplek voor parochianen en belangstellenden uit wijk en stad.
 
Waar: Wijkherberg De Heilige Geest, Mozartweg 54, Amersfoort (wijk Randenbroek/Schuilenburg)
 

 
 
 


bericht nr. 15051 :  geplaatst op 23-01-2014 en 729 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken