TERUG
Tentoonstelling
Wie wint de publieksprijs van de fototentoonstelling
Heilige Geest

in Amersfoort:
Wie wint de publieksprijs van de fototentoonstelling "Gluren bij culturen"
Op het Nieuwe Eemland college in Amersfoort hebben twee groepen van 5 VWO in het vak Culturele en Kunstzinnige Vorming gewerkt aan het project "Gluren bij culturen".

De opdracht was om in groepjes te werken en iemand vanuit een andere cultuur wonende in Amersfoort te interviewen en te fotograferen.

Tevens zit er een wedstrijdelement in, waarbij het publiek oordeelt welk groepje het best een andere cultuur in beeld heeft gebracht. De foto╣s zijn te bezichtigen in de Amersfoortse H. Geest kerk.

De tentoonstelling duurt van 15 augustus tot 4 september. Tot en met zondag 4 september 11.00 uur kan iedereen zijn stem uitbrengen door een beoordelingsformulier in te vullen.(ter plaatse aanwezig).

Om 12.30 uur wordt deze tentoonstelling feestelijk afgesloten met het uitrijken van de publieksprijs aan het winnende groepje. Daarna is de tentoonstelling nog tot eind september te bezichtigen bij Scholen in de kunst. Dit initiatief is tot stand gekomen door een samenwerking van het Nieuwe Eemland college, Katholiek Centrum Welzijn Utrecht, Scholen in de Kunst en Daad-Kracht (parochies Amersfoort stad) .

Voor meer informatie Jeanine Vermeulen (co÷rdinator Daad-Kracht) 033-4720933.

De H. Geestkerk is te vinden aan de Mozartweg 54, Amersfoort.

Openingstijden van de kerk: dinsdag, woensdag en donderdag van 10-12 uur en zondag tussen 10.30 tot 13.00 uur.bron: Mededelingen en Info Dekenaat Utrecht uitgave: 15 aug 2005
bericht nr. 2898 :  geplaatst op 15-08-2005 en 823 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken