TERUG
Jongeren
Een herfstreis naar Taizé voor jongeren van 16- 23 okt 2005
rkamersfoort

Een herfstreis naar Taizé voor jongeren

AMERSFOORT - Katholiekamersfoort organiseert van 16 tot 23 oktober een herftsreis naar Taizé voor jongeren van 16- 30 jaar
Taizé is een klein Frans dorp waar een oecumenische broedergemeenschap woont. Duizenden jongeren uit heel de wereld, trekken er jaarlijks naar toe. Deelnemers verblijven niet in een klooster maar kamperen of slapen in een eenvoudig onderkomen.

Het maakt niet uit of je wel of niet bij een kerk betrokken bent. Wel wordt van je verwacht dat je aan het programma deel neemt. Onder andere is er driemaal per dag een viering in de kerk.

Tijdens zo’n dienst wordt er veel gezongen en zit iedereen gewoon op de grond. Verder mag je er op rekenen dat je voor iedere maaltijd een tijdje in de rij staat. Je zult er veel leeftijds genoten uit andere landen ontmoeten. Twee keer per dag neem je aan een gespreksgroep deel, waarbij je iets over jezelf, de ander, de bijbel en God kunt leren.

Ook zijn er allerlei hand en spandiensten te verrichten. Het leven daar is, zoals velen zeggen, ‘een bijzondere ervaring’ waarbij rust, eenvoud, gezelligheid en ontmoeting centraal staan. Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan alvast op www.taize.fr/nl

Informatie
De kosten bedragen €175,-, all-in. Wil je meer informatie of je opgeven voor de reis.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jeanine Vermeulen 033-4790746

of stuur een mailtje naar: jvermeulen@katholiekamersfoort.nl
bron: De Stad Amersfoort uitgave: 23 sep 2005
bericht nr. 3084 :  geplaatst op 23-09-2005 en 1569 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken