TERUG
Kerkmuziek
Koorgroep Oorsprong houdt open avond - Hanneke de Gier nieuwe dirigent
Heilige Geest
Je hebt wel weer eens zin om te zingen … met ziel én gezelligheid?

Koorgroep Oorsprong zet haar deuren wijd open op maandagavond 6 november. Vanaf 20.00 uur zijn belangstellenden welkom in de H. Geestkerk om vrijblijvend een avond de sfeer te proeven en de stembanden los te maken. Sopranen en alten zijn welkom, tenoren en bassen zijn súperwelkom.
Koorgroep Oorsprong bestaat tien jaar in de Heilige Geestparochie, en wil voor mensen van alle gezindten een plek zijn waar ze bezig kunnen zijn met geloof, muziek en ontmoeting.Het repertoire varieert van gregoriaans tot gospel. Koorleden die dat willen, kunnen meedoen aan de voorbereiding van de liturgie, waarbij volop ruimte is voor creativiteit. Want Oorsprong staat voor ‘bron’, ‘originaliteit’ en verwijst naar de Schepper.
De koorgroep heeft sinds half september een nieuwe dirigente/pianiste/organiste, Hanneke de Gier uit Amersfoort. Ze heeft veel zin om aan goede zangkwaliteit te werken en met Oorsprong bij te dragen aan mooie liturgiebelevenis voor alle Geestbezoekers.

Heb je zin om deze NIEUWE START mee te maken dan is 6 november een goed instapmoment, want dan beginnen we aan het repertoire voor Kerstmis!

Kom gewoon langs, op maandagavond 6 november van 20.00 tot 22.00 uur en kijk of het iets voor je is. Je bent van harte welkom! Informatie bij Sonja, telefoon 033 – 4613798, email sonja.vandenhoven@zonnet.nl.

Marjet de Jong


ingestuurd door: MarjetdeJong 
bericht nr. 4673 :  geplaatst op 21-09-2006 en 1366 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken