TERUG
Evenementen
Mee met de aartsbisdomreis naar Lourdes?
rkamersfoort

Mee met de aartsbisdomreis naar Lourdes?
Het aartsbisdom Utrecht gaat komend voorjaar (24 april t.m 2 mei) op reis naar Lourdes, de bekende Mariabedevaartsplaats in het zuiden van Frankrijk. Vanuit het r.k.-parochieverband Amersfoort is het mogelijk om bij deze bisdomsbedevaart aan te sluiten.

 Er wordt vanuit Amersfoort met de bus en het vliegtuig vliegtuig gereisd: de busreis geeft deelnemers de kans om niet alleen Lourdes te beleven maar ook om meer van Frankrijk en haar gevarieerde landschappen zien.

Onderweg worden diverse indrukwekkende bezienswaardigheden bezocht. Het verblijf en het programma voor de buspassagiers in Lourdes sluit volledig aan bij de bedevaarten per trein of vliegtuig.

 

Informatie over deze reis naar Lourdes wordt op 22 november vanaf 14.30 uur gegeven tijdens de informatiemiddag in het zorgcentrum St. Jozef, van Tuyllstraat 25 in Hooglanderveen.

 

Belangstellenden kunnen ook informatie inwinnen bij Bertha Kok (033-2571277), Bets van de Hoef (033-2572583) of Ans Ketting (ketting-kok@hetnet.nl).bericht nr. 8290 :  geplaatst op 16-11-2008 en 1824 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken